Dierenverzekering

Meer informatie over dierenverzekering? Uit onderzoek van Maurice de Hond is gebleken dat één op de drie huisdierenbezitters net zoveel van zijn huisdier houdt als van zijn familie of vrienden.

De liefde voor een huisdier kan ver gaan en een kwart van de mensen zegt net zoveel verdriet te hebben als zijn huisdier dood gaat als wanneer een vriend of familielid sterft. Er zijn zelfs sommige mensen die meer van hun huisdier houden dan van hun naasten.

Redenen waarom je voor een dierenverzekering kiest

Er zijn veel eigenaren die twijfelen over het afsluiten van een dierenverzekering hond voor een huisdier. Daarnaast zijn er ook mensen die zelf sparen, maar wat als je huisdier chronisch ziek wordt en voor de rest van zijn leven medicijnen moet slikken?

Of stel dat je huisdier als gevolg van een ongeval of een nare aandoening een dure operatie moet ondergaan en je hebt niet genoeg geld, wat dan? Door een dierenverzekering af te sluiten, hoef je hier niet meer bij stil te staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *